Visningsstädning

Vill du göra en lyckad bostadsaffär? I så fall rekommenderar vi en professionell visningsstädning som får din bostad att se riktigt snygg och fräsch ut. Låt Sweden City Service ta hand om visningsstädningen så är det bara att flytta in i ett skinande rent hem.

 

Ring Oss och få offert

Visningsstädning i Stockholm

Din bostadsförsäljning kan vara ditt livs största affär. När spekulanterna står på tröskeln gäller det att de ser den allra bästa versionen av ditt hem. Vi på Sweden City Service har 5 års erfarenhet av visningsstädning. Vi vet vad som behöver göras för att din bostad ska se så bra ut som möjligt och har skräddarsytt en tjänst för dig som vill göra en lyckad affär.

Det är inte lätt att veta vad i ditt hem som spekulanterna kommer att titta mest på eller vad som kan höja eller sänka priset. Men det vet vi. Låt oss ta hand om visningsstädningen!

Hur går visningsstädningen till?

Vi tar med oss all utrustning som krävs för visningsstädningen. Du som kund behöver ha en välfungerande dammsugare med tom dammsugarpåse, en skurhink med press och en stege om ni vill addera en fönsterputsning. Vi utför rengöringen enligt vår tjänstebeskrivning.
Varmt välkommen att boka visningsstädning av oss på vår online bokningssystem!

 

Få Offert