Bor du i Täby eller Danderyd, och behöver bra och snabb städning av hemmet till ett bra pris? ViStädar är ett flexibelt och innovativt företag som erbjuder alla typer av städhjälp i hemmet till konkurrenskraftiga priser.

Vår städning utförs med en effektiv och skonsam städteknik som vi utvecklat och finslipat under många år i branschen. Vi vet nämligen att ditt hem är bland det viktigaste du har, och har därför alltid din trygghet och säkerhet överst på listan. Tack vare försäkringar, säkerhetsrutiner och sekretessavtal lämnar du alltid över din nyckel i trygga händer. Vår personal har lång erfarenhet av såväl flyttstädning som hemstädning i Stockholm, och vet vilka krav du som kund har rätt att ställa. ViStädar medarbetare utbildas också kontinuerligt för att kunna ge ditt hem den bästa och mest skonsamma behandling som finns i samband med städningen.

 

Specialiserade på hemstädning i Stockholm

Medan många andra städbolag försöker gå brett och sälja sina tjänster till så många som möjligt, har vi valt att fokusera oss enbart på hemstädning i Stockholm. Detta har gjort oss till ett av de absolut bästa städföretagen inom området. Och medan många andra städbolag försöker konkurrera med lägre priser, som ofelbart också ger lägre kvalitet och sämre slutresultat, så har vi på ViStädar valt att konkurrera med det vi kan bäst – kvalitet.

Våra produkter är noga utvalda och utvecklade för att vara så skonsamma mot miljön som möjligt, och miljöhänsyn är också något som genomsyrar allt vi gör. Det innebär att du som kund kan känna dig trygg i att du köper en tjänst som inte bara hjälper till att avlasta dig och din familj. Du kan också vara säker på att produkterna som gör ditt hem så rent varken kan skada dina barn och husdjur nu – eller i framtiden.

Vi på ViStädar har två ledord som vi alltid arbetar efter: ett fläckfritt kundbemötande, och ett fläckfritt hem. Vi hjälper dig med städningen, så att du kan ägna din fritid åt annat.

Få Offert