När det kommer till städbranschen så verkar alltfler företag i Stockholm välja just priset som största konkurrensvapen. Det är förstås en utveckling som är bra för dig som kund – men samtidigt är risken stor att det går för långt. Det är nämligen stor skillnad på ordet ”billigt” och ordet ”prisvärt”.

Vi på ViStädar tycker naturligtvis att du bör fokusera på att alltid köpa prisvärda produkter och varor, snarare än billiga. Av den anledningen så är priset inte vår största konkurrensfördel, även om vi nog vill påstå att vi är ganska billiga också. Nej, istället för pris, så har vi valt att konkurrera med helt andra värden. Värden som trygghet, kundfokus, kvalitet och miljövänlig städning i Stockholm.

Ett exempel hämtat ur hotellbranschen kanske är på sin plats: De flesta av oss har nog bott på hotell någon gång, och vet att det kan vara stor skillnad mellan ett tvåstjärnigt krypin och ett fyrstjärnigt lyxhotell. Visst kommer man undan billigare när hotellet har färre stjärnor på väggen, men frågan är om det är värt det om man får sämre städning av rummet, mindre utbud på frukostbuffén, handdukar som känns dåligt tvättade och rengöringsmedel vars ångor dröjer kvar i timmar efter att personalen varit där och städat.

På det fyrstjärniga hotellet får man förstås betala lite mer, men i gengäld får man också mer service och högre kvalitet. Dyrare – visst. Men också mer prisvärt. Och betänk nu att ovanstående exempel handlar om hotell där du bor i en vecka eller två – städhjälpen du anlitar ska ta hand om det hem där du och din familj bor året om!

Vår filosofi är enkel: när det kommer till ens hem, så är det dumt att snåla. Med ViStädar kommer du alltid att få hemstädning av hög kvalitet, där vi sätter dig och dina önskemål i fokus. Med ViStädar investerar du i en prisvärd hemstädning i Stockholm med omnejd som ger dig mer för pengarna. Med ViStädar bor du alltid femstjärnigt.

Få Offert